Skip to content

PAJOFRELO
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2018-01-20 14:31:43
JSON

NIPT: J84003425D
Administrator: Josif Kokoneshi
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim artikujsh të ndryshëm industrialë e ushqimorë, materiale ndërtimi, me shumicë e pakicë, import – eksport. Në fushën e prodhimit e tregtimit të bukës, mulli bloje. Në fushën e mbjelljes, prodhimit e trajtimit, tregtimit me shumicë dhe pakicë, import – eksport të farave të ndryshme, bimëve mjekësore e fidanëve si dhe ambalazhimin e tyre. Hapje autoshkolle.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15/01/1996
Rrethi: Divjake
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Divjakë

Informacione Financiare