Skip to content

V&K.

JSON

NIPT: J86510231U
Administrator: Ramazan Ademi
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim tregtim me shumice dhe pakice te konfeksioneve te te gjitha llojeve brenda dhe jashte vendit,Import eksport
Emërtime të tjera Tregtare: V&K
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 20.03.1998
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 91 008 713,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VLORE Lagjja Pavaresia, Rruga Sadik Zotaj, Godine nr.3

Telefoni:
692060969

Informacione Financiare


Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -456 133,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -2 635 477,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 500 583,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 8 003 641,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 26 983 886,00