Skip to content

WIND CO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: K12015501N
Administrator: Brunilda Koka
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari ne fushen e ndertimit dhe investimeve ne ndertim. Punime dheu, sistemime, tarracime, ndertime civile, ekonomike, bujqesore, kulturore, sportive. Ndertime banesash, hotele, fshatra turistike, asfaltime, ndertim rrugesh, autostrada, tunele, ura, vepra ujore, kanalizime, diga, vepra arti, impiante hidraulike, rregullime e sistemime te ndryshme etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.08.2001
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 633 430 385,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
-
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja 1, Koder Vile, mbrapa Shkolles Vinçenc Prendushi

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 336 990,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 15 241 404,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 14 034 649,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 8 922 081,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 35 454 374,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:10 252 216,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:20 755 338,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 7 120 056,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016