Skip to content

ARBERIA 
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: K36310662R
Administrator: Robert Shkembi
Objekti i Veprimtarisë: Kryerja e shërbimeve të kategorisë(a+b). Ruajtja dhe sigurimi i objekteve publike dhe private në pronësi ose në përdorim të personave fizike dhe juridike që ushtrojnë veprimtari në Republikën e Shqipërisë. Sigurimi dhe mbrojtja e jetës dhe e shëndetit të shtetasve vendas dhe të huaj. Shoqëria për misionin e vet ka të drejte të vendose mjete dhe sisteme vrojtuese, sinjalizuese, autovizive, pajisje ndërlidhje, si dhe të përdorë teknika të tjera duke respektuar legjislacionin në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: ARBERIA 
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i krijimit: 10.12.2001
Rrethi: Devoll
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BILISHT Lagjja nr 1, superstrada Devoll, nr 131, zona kadastrale 1187, volumi 19, faqe 230

Adresa Email:
robertshkembi@yahoo.com

Telefoni:
692080785

Informacione Financiare


Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 121 466,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 6 174,00