Skip to content

"DENOLT"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-20 15:26:09
JSON

NIPT: K48021210Q
Administrator: Kujdesi Todaj
Objekti i Veprimtarisë: Zbatim te punimeve te ndertimit, Punime dheu sistemime taracime, ndertime civile industriale turistike, etj rikonstruksione, punime karpentiere. Tregtimi me shumice e pakice import eksport mallra te ndryshem, shfrytezim e perpunim tregtim lende drusore, hoteleri turizem, servis automjetesh, transport mallra e udhetare brenda e jashte vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: "DENOLT"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.01.2005
Rrethi: Kukes
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukes, Lagjja Nr.2, Rruga Dituria , Pallati 9- Katesh, Shk.Nr.2, Kati 1.

Adresa:
Fier, Divjake Lagjja Mertish , Rruga Pushim Shoferi , Zona Kadastrale Nr. 2663, Nr. Pasurie 57/21.

Telefoni:
0682067905

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 742 091,12
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 755 276,28
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 697 000,89
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 12 701 986,48
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 380 743,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:11 442 145,81
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:15 087 178,59
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 29 433 094,65

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016