Skip to content

T P L A N I

JSON

NIPT: K61521026Q
Administrator: Flamur Buçpapaj
Objekti i Veprimtarisë: Projektim ndërtim, rikonstruksion, montim, gërmime dheu punime eventuale, murature e beton arme, prishje dhe punime në toke të germuar. Prodhim materiale ndërtimi. Ndërtime civile dhe ekonomike: ndërtim civile-industriale-bujqësore deri në 5 kate, ndërtim banese. Ndërtime rrugore, ndërtime hekurudhore, ndërtime hidraulike, punime restaurimi punime shërbimi, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: T P L A N I
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 20.10.2005
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 13 000 000,00
Numri i pjesëve: 13 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake Nr. 3, Rruga Aleksander Moisiu, Ish Kinostudio Shqiperia e Re, Zona Kadastrale 8130, Pasuria Nr. 4/147

Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2017
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -1 167 496,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -1 532 967,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 167 850,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 278 879,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 228 938,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 938 884,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015