Skip to content

"SB-SECURITI"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-20 15:26:09
JSON

NIPT: K64105813Q
Administrator: Selim Balili
Objekti i Veprimtarisë: Sigurimi i objekteve publike e private dhe hoteleri turizem.Tregti e pergjithshme. Import-Eksport i mallrave te ndryshem. Projektim. Zbatim e ndertim objektesh. Hoteleri turizem. Transport udhetaresh. Rikonstruksione rrugesh. Berje urash dhe berje digash. Pastrim te kanaleve kulluese dhe vaditese. Tregeti i pajisjeve kancelerike. Tregetim i fidaneve dru frutore dhe pyjore. Grumbullim dhe tregtim i bimeve medicinale. Transport te personelit shkollor. Grumbullim dhe transportim te mbetjeve urbane te ngurta dhe organike. Transport dhe depozitim te ujrave te zeza. Pastrime nderqytetas. Pastrime kullotesore dhe berje lerash per ujin e per bageti. Rikonstruksion i veprave kulturore dhe historike.
Emërtime të tjera Tregtare: "SB-SECURITI"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22.04.2005
Rrethi: Sarande
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 4 000
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Sarande Lagjja nr.1, zona Turizem-kanali i Çukes, kati perdhe, pasuria nr.1, zona Kadastrale 8642

Adresa Email:
Sb_securiti@yahoo.com

Telefoni:
0674021368

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -527 066,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 627 733,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 201 909,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 282 788,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 564 537,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:5 308 145,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:14 086 558,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 10 552 214,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016