Skip to content

ALPIN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: K66531201L
Administrator: Zhuliana Çapoj
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ne fushen e sherbimeve, hotelerise, hapja e bar bufe, restorante etj. Aktivitet ne fushen e tregtise, import eksport ,transport per vehte dhe llogari te te treteve.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.03.2006
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 82 750 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë Orikum ORIKUM LLOGARA

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 580 533,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 799 569,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 534 490,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 335 859,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 582 250,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:6 183 041,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:7 091 404,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 4 789 851,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016