FASSA & BERBERI
Skip to content

FASSA & BERBERI
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-11-07 12:05:08
JSON

NIPT: K71318001L
Administrator: Isuf Berberi
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari te ndryshme tregtare, import eksport, veprimtari te ndryshme prodhuese veçanerisht te perqendruara ne prodhimin e materialeve te ndertimit, ne fushen e ndertmit, sherbime energjitike, hidro, te ndertimit dhe shfrytezimit te minierave etj.
Emërtime të tjera Tregtare: FASSA & BERBERI
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare
Viti i krijimit: 17.11.2006
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 20 000 000,00
Numri i pjesëve: 1 000
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Nr. i anëtarëve të bordit: Paolo Fassa, Marsela Berberi, BORTOLO FASSA
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE ELBASANI PR.FAK.GJEOLO.MIN.

Informacione Financiare


Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -475 020,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -501 090,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -1 550 081,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -18 637,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 98,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 60 921,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 754 526,00