Skip to content

Andrea Mihallari
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-20 15:26:09
JSON

NIPT: K74025003N
Administrator: Andrea Mihallari
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim blloqe betoni, tubo betoni, kollona betoni dhe montim bashke me aksesoret e tyre dhe punime te ndryshme bujqesore.
Emërtime të tjera Tregtare: Andrea Mihallari
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 25.04.2007
Rrethi: Korce
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Kamion me Targa AA 585 FX
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korce, Bulgarec, Dishnice, Rruga Korçe-Bilisht, Km. I, zona kadastrale 1491, nr.pasurie 212/76.

Telefoni:
0682350598

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 789 356,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:15 477 990,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016