Skip to content

Albanian Beverages Group
Ndryshimi i fundit kryer më: 2017-11-11 15:00:00
JSON

NIPT: K79818401U
Administrator: Refat Braho
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me shumice dhe pakice dhe import-eksporti te: artikujve te ndryshem industriale, ushqimore, bujqesore, blegtoriale, lende te para, pije, veshmbathje e konfeksione, makineri e pajisje kancelarie, kinkaleri e artikuj shkollore, pjese kembimi per automjete, mallra elektrike e elektronikesi, orendi shtepiake, fruta perime, produkte te detit, peshk etj, bime medicinale etero-vajore dhe mjekesore, prodhime estetike dhe kozmetike parfumeri kimke dhe detergjente, prodhime te mishit dhe nenproduktet e tij, qumeshtit dhe nenproduktet e tij. Prodhim i ujit dhe pijeve te tjera freskuese dhe alkolike si dhe tregetimin e tyre. Tregtim me shumice dhe pakice te karburanteve e vajrave lubrifikant. Hoteleri-Turizem, bar-kafe, restorant. Transport mallrash brenda dhe jashte vendit. Kryerjen e punimeve te ndryshme ndertimore, objekte social-kulturore, banimi, projektim per zbatimin e tyre, rruge kanalizime asfaltime, urra dhe vepra arti, prodhim per perdorimin e shitjeve te materialeve inerte, hapjen e linjave te inerteve, rikonstruksione te çdo lloji etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Albanian Beverages Group
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i krijimit: 18/12/2007
Rrethi: Polican
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 9
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat Polican POLICAN Lagja Bregu Caushit, Poliçan, Skrapar.

Adresa:
BERAT Lagjja"30 Vjetori",godine nje kateshe,prane ish-pjeshkores

Telefoni:
069202100

Informacione Financiare


Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -32 085 628,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -16 599 003,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite: