Skip to content

FED invest
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2018-01-20 14:31:43
JSON

NIPT: K82923207C
Administrator: Mehdi Pepa
Objekti i Veprimtarisë: Pranimi i depozitave dhe dhënia e kredive anetarëve të saj. Me miratimin e BSH mund të ushtrojë veprimtari financiare të tjera si te gjitha shërbimet e pagesave dhe transferimit të parave, këmbim valutor, qira finaciare, shërbime të tjera financiare
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 11/09/2002
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 7
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i anëtarëve të bordit: Namik Zeneli, Zana Konini, Hasan Shehu, Valentin Gocaj, Xhevdet Kapaj, Zyjdi Boja,Mehdi Pepa,
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VX - Licencë "Për subjekt financiar jo-bankë"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr 4, rruga Qemal Stafa, pallati 9 katësh, nr.70

Adresa:
Tirane Vore MARIKAJ Dega Marikaj, Fshati Marikaj, Njesia Administrative Marikaj, Bashkia Vore Vlore Sarande SARANDE Dega Lukovë, Lagjia Nr.1, Rruga Skenderbeu, Godina nr.11, Bashkia Sarande Tirane Tirane TIRANE Rr.Qemal Stafa, Pll.9 Katesh, Nr.70, Kati 1, Pazar i Ri, Lezhe Lezhe LEZHE Lagjja Beselidhja, Rruga Kosova, Pallati 181, Kati 1 Durres Sukth SUKTH Sukth i Ri, Dega Sukth, rruga Sukth - Vardar, godine 1 kateshe, nr.24, perballe Pallatit te Kultures Tirane Tirane TIRANE Tirana Rurale ,Rruga Derhemi, Pallati Son, Kati 1, Bashkia Tirane' Fier Strum SUK 2 Dega SVA, Fshati Suk 2, Njesia Administrative Strum, Bashkia Roskovec Berat Ura Vajgurore Ura Vajgurore Dega Ura Vajgurore, Lagja 18 Tetori, Qender - Ura Vajgurore, Bashkia Ura Vajgurore. Elbasan Gramsh GRAMSH Dega Gramsh, Lagjia Sporti, Pallati Mustafa Osmani, Kati 1, Bashkia Gramsh Vlore Orikum ORIKUM Dega Dukat-Radhimë, Orikum, Perballe Bashkise Orikum Elbasan Elbasan ELBASAN Dega Elbasan, Rruga Qemal Stafa, Lagjja Qemal Stafa, Pallati i Ri, Kati i pare Fier ZHAREZ VERBAS Dega ITEA, Fshati Verbas, Njesia Administrative Zharres, Bashkia Patos Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Dega Gjirokaster, rruga 18 Shtatori, me nr.pasurie 15/59, zk.8541, kati 1, objekti ''Kompleksi Tregtar, prane Uzines Mekanike Gjirokaster Durres Manez RADE Dega Rade-Shkafane, Kthesa e Manzes, rruges per Kulle, ndertese nje kateshe Fier Divjake DIVJAKE Dega Divjakë , Divjake, Pallati I ri, I Daniel Shandro prane Lulishtes, perball postes. sheshi Santa Barba Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja ''Kongresi i Lushnjes'', Blv.Kongresi i Lushnjes, pll.11 katesh midis Muzeut dhe Bashkise, kati 1 Fier Fier FIER Lagjja Kastrioti, Rruga Brigada XI Sulmuese, pallati 196, perballe tatimeve Fier Durres Xhafzotaj XHAFZOTAJ Dega Bashkesia - Romanat, 4 Rruget Shijak, Xhafzotaj, Shijak Durres Durres DURRES Dega Dyrrah, Rruga “Shoqeria Bashkimi”, Lagjia Numer 6, Bashkia Durres Berat Berat BERAT Dega Osumi, Lagjia 22 Tetori, Sheshi Axhensia, Qender, Vila Veref Vlore Vlore VLORE Dega " Rruga e Re" - Rruga e Re Vlorë,Pll. 3 katësh, perballe Raiffeisen Bank, Kati 1 Fier Bubullime BUBULLIME Dega Bubullimë, Bubullime, Fshati Bubullime, Lushnje Fier Lushnje LUSHNJE Dega Lushnje, Rr. Kongesi i Lushnjes, Pallati i ri mbi NBG Bank, Kati i 3 te, Bashkia Lushnje Berat Kucove KUCOVE Lagjia Tafil Skendo, Rruga 5 Qershori, Qender Kuçove, Ndertesa Nr. 1 Fier LIBOFSH LIBOFSHE Dega Daullas, Fshati Libofshe, Njesia Administrative Libofshe, Bashkia Fier Fier Terbuf CERME E SIPERME Rruga Rrugozine - Divjake, Godine 2 kateshe, Kati 1, 100 m nga kthesa e Çermë Sektorit, Çermë e Siperme, Lushnje Fier Topoje SEMAN Dega Seman Fier, Fshati Seman, Njesia Administrative Topoj, Bashkia Fier Tirane Tirane TIRANE Dega Vaqarr, Rruga Muhamet Gjollesha, pallati nr.15, Shkalla nr.3, apartamenti nr.15 Tirane Kavaje KAVAJE Dega Kavaje, Blv Indrit Cara,

Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2017
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 3 192 059,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 250 056,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 260 079,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 709 616,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:23 040 795,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 25 940 020,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015