Skip to content

Tregu Agroushqimor i shitjes me shumice dhe pakice, Kukës
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-03-02 10:10:43
JSON

NIPT: K88118201J
Administrator: Gafurr Dogjani
Objekti i Veprimtarisë: Funksionimi i tregut agroushqimor të shitjes me shumicë dhe pakicë, dhënia me qira e hapësirave, nxitja e shitjes së prodhimeve, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Tregu Agroushqimor i shitjes me shumice dhe pakice, Kukës
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 02/04/2008
Rrethi: Kukës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 2 000
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: 4 Femra/ 2 Meshkuj
Nr. i anëtarëve të bordit: Avni Trota; Mimoza Hasekiu; Anila Hameli; Julinda Bare; Bilbil Keraj; Brunhilda Stamo
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukës; Lagjia e Re.

Akte Tjetërsim Kapitali: Ndryshimi i Statutit (Objekti)
Ndryshimi i Aksionarit
Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 02.03.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.B