Skip to content

Blerim Pali
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-20 15:26:09
JSON

NIPT: K88315501S
Administrator: Blerim Pali
Objekti i Veprimtarisë: Servis makinash dhe shitje makinash.
Emërtime të tjera Tregtare: Blerim Pali
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 15.09.2008
Rrethi: Lezhe
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhe, Balldren, .Banese Private, Kati I, 1 Km majtas larg nga Komuna Balldre

Telefoni:
0683523618

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2012-2013