Skip to content

BIG - PARKU
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: K92410009T
Administrator: Mimoza Saliaj
Objekti i Veprimtarisë: Hapje Super - Marketesh me te gjitha llojet e artikujve ushqimore,industriale,konfeksione,materiale ndertimi,mobiljesh,aparatesh elektroshtepiake,elektrike,artikuj-shtepiak,hidraulike,higjeno sanitare.Import-eksport,tregti me shumice e pakice te artikujve ushqmore,industriale,artizanale,bujqesore,,te lendeve dhe materialeve te ndertimit,lendeve te para,prodhimeve gjysem te gatshme dhe te gatshme metalike,hidraulike,higjeno-sanitare si dhe cdo lloj pajisje dhe materiali qe perdoret ne ndertim dhe prodhim te tyre.,te makinerive,pajisjeve dhe artikujve teknike per ndertimin,industrine,artizanatin,tregtin,transportin, bujqesine,mobiljesh,artikujsh shtepiake,aparatesh radio televizoresh e aparatesh te tjera elektronike.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.12.2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, rruga "Kongresi i Lushnjes", pallati 40, ish-Pastiçeria, Njesia Nr.7

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 5 098 603,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 355 625,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 621 988,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 506 344,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 834 992,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:115 221 080,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:112 093 757,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 104 374 341,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016