Skip to content

REXHA GOLD
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: K92702205O
Administrator: Adnan Rexha
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimin perpunimin e transfomimin ne metale te cmueshme te metaleve dhe gureve te paperpunuar dhe te perpunuar, Eksportimin, importimin e tregtimin e metaleve dhe gureve te cmueshem te paperpunuar dhe te perpunuar.te gureve me ngjyre dhe pa ngjyre, prodhimin perpunimin importimin tregtimin eksportim te bizhuterive materialeve te veshura me metale te cmuara, aksesoreve.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.03.2009
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 801 477,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: 02.10.2014 është urdhëruar: Vendosja e masës së sekuestros konservative mbi aktivitetin tregtar të Shoqërisë "Rexha Gold" me NUIS (NIPT)-K92702205O, në emër të palës debitore Adnan Rexha. Aktiviteti do të qëndrojë i sekuestruar deri në një urdhër të dytë.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja Dyli Haxhire, Blv. Aqif Pasha, banesa/pall. 8/2, H 1, 3001

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 558 663,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 845 196,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 153 325,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -4 693 216,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 338 530,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:29 538 052,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:22 872 479,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 33 356 027,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016