Skip to content

NXITJA E BIZNESIT SOCIAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-03-02 10:10:43
JSON

NIPT: L12302030K
Administrator: En Muçi
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillimi ekonomik dhe social i qëndrueshëm, përmes nxitjes për zhvillim në nivel kombëtar të një biznesi social të qëndrueshëm, të balancuar dhe koheziv. Shoqëria do të ndjek qëllimet e saj sociale dhe mjedisore, përmes mbeshtetjes dhe nxitjes së bizneseve sociale dhe të mikrofinancës, si dhe krijon mundësi për të ardhura të qëndrueshme për shtresat e varfra të shoqërisë në Republikën e Shqipërisë. Shoqëria mund t'ua delegojë disa prej veprimtarive të saj palëve të treta, në mënyrë që t'i arrijë këto qëllime sociale dhe mjedisore.
Emërtime të tjera Tregtare: NXITJA E BIZNESIT SOCIAL
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 01/06/2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 222 000 000,00
Numri i pjesëve: 10 000
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: 1 Femër/ 5 Meshkuj
Nr. i anëtarëve të bordit: Ndoc Faslia; Kastriot Sulka; Shkëlzen Marku; Spiro Ksera; Nezir Haldeda; Arjana Çela
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; Ministria e Punës.

Telefoni:
0692164312

Akte Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 02.03.2019
Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.B