Skip to content

AGRO - KORANI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-06 15:47:11
JSON

NIPT: L13329801V
Administrator: Agron Korani
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport,prodhim dhe tregtim fidanesh dhe lule dekorative.Import-eksport te prodhimeve blektorale,bujqesore,pesticideve,plehrave kimike,makineri bujqesore dhe te cdo veprimtarije qe lidhet me fushen e bujqesise dhe blektorise.Magazinimi dhe tregtimi me pakice dhe shumice te fidaneve dhe luleve dekorative.Konsulence ne fushen e mesiperme.Hapje agjenci udhetimesh,doganore,bare,restorante etj. Transport nderkombetar mallrash per vete dhe per te trete.
Emërtime të tjera Tregtare: AGRO - KORANI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Viti i Themelimit: 27/09/2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 300 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Helmes, Kamionçin "Mercedes Benz", ngjyra e bardhe, me targe AA455RK; Tirane, Helmes, Ura Draxhit, Kamionçine Mercedes Benz208D, ngjyra Blu, Targa AA 578 BD; Tirane, Kavaje, Mjeti tip IVECO, kamion me targe AA 920 JC; Tirane, Helmes, Kamionçin "Sprinter", ngjyra e bardhe, targa AA 644 LB, zona kadastrale 3427, pasuria nr.25/6; Tirane, Helmes, Fshati Shtodher, Gjysem Rimorkiotipi SCHWARZMULLER, targa AER799, ngjyre gri; Tirane, Helmes, Fshati Shtodher, Pasuria Nr. 25/6, Vol. 6, Faqe 194, Zona Kadastrale Nr. 3427, Godina Nr. 2, Kamion Mercedes Benz, Targa AA 795 KB, Ngjyra portokalli.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.2 - Transport rrugor ndërkombëtar mallrash për të tretë e me qira
II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Helmes, Shtodher, Ndertese 1 kateshe,prane ures se DRAXHIT

Telefoni:
0692034881

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 9 368 178,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 900 302,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 302 120,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 532 420,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 540 634,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:58 451 837,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:41 346 783,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 23 248 564,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016