Skip to content

Tirana New Supervisor
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-09-22 00:00:00
JSON

NIPT: L21311040P
Administrator: Ardian Lloshi
Objekti i Veprimtarisë: Konsulence, supervision dhe kolaudim te objekteve ne ndertim.Projektim objektesh civile, industriale e te infrastruktures.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.01.2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.7, Rruga Shefqet Musaraj, Pallati 52, Ap. 29, Kati 7

Adresa Email:
ardian.lloshi@yahoo.com

Telefoni:
0692099045

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 073 541,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 26 505 143,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 30 320 248,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -340 586,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:6 174 575,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:27 036 575,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 31 903 434,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016