Skip to content

BRADAJ 2
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-06 15:47:11
JSON

NIPT: L28028301L
Administrator: Rudina Haxhiu
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim objektesh te ndryshme social kulturore,industriale,rrugore,impiante teknologjike termike dhe kondicionimi,elektrike dhe elektronike.Ndertim minierash,nxjerrje minerali dhe import-eksport te tyre.Ndertim hidrocentralesh,prodhim dhe shperndarje te energjise elektrike nga 20 deri 50 megavat.Perdorimi i lendeve plasese.Projektim,drejtim,zbatim,supervizion e kolaudim te punimeve ne fusha te ndryshme.tregtim karburante dhe vajra lubrifikante.
Emërtime të tjera Tregtare: BRADAJ 2 Sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Viti i Themelimit: 25/06/2012
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhe, Milot, Lagjja Nr.1,Pallati Nr.1, Ap.10, Kati 5

Telefoni:
0684043320

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 11 254 533,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 8 733 401,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 280 875,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 9 465 957,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 643 664,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:32 020 325,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:39 326 072,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 38 421 865,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016