Skip to content

ER PETROL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-06 15:47:11
JSON

NIPT: L32607401L
Administrator: Roland Resuli
Objekti i Veprimtarisë: Transport dhe tregtim i naftes, gazit dhe nenprodukteve te tutre, gazit te lengshem, vajrave lubrifikante dhe artikuj te ndryshem. Tregtim me shumice te mallrave te ndryshem te import-eksport Brenda dhe jashte vendit duke perfshire mallra ushqimore, industrial, lende ndertimi, pajisje elektroshtepiake, pjese kembimi etj, duke ushtruar keshtu aktivitet ne fushen e tregtise se brendeshme dhe te jashteme. Sherbime ne hoteleri dhe turizem, ndertim te objekteve te ndryshem, ambjente sherbimi (lokale) bar bufe, restorant, sherbime te ushqimit social, lavazho, servis mjetesh, dhe shitje pjes kembimi. Ndertim transport dhe tregti hidrokarbure.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Viti i Themelimit: 04/02/2013
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Qender Fier, Daullas, Lagjja Mbrostar Ferko, rruga "Baltës",banesa nr-53, zone kadastrale nr- 3980 numer pasurie nr - 62/24

Adresa:
Tirane, Rruga Mine Peza, Kryqezimi i "Don Boskos", zona kadastrale 8320 pasuria nr-6/234

Adresa Email:
info@resulioil.com

Telefoni:
0695417947

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 27 157 315,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 24 137 455,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 38 588 086,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 10 727 285,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:343 052 575,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:302 144 131,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 405 460 728,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016