Skip to content

ALB-ENERGY
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-04-28 12:05:08
JSON

NIPT: L51503039D
Administrator: Pëllumb Beta
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtimin, operimin, administrimin, mirëmbajtjen, shfrytëzimin dhe transferimin e hidrocentraleve, si dhe marrjen përsipër te detyrimeve dhe te drejtave qe rrjedhin nga kontrata koncesionare. Prodhimin dhe tregtimin e energjisë elektrike. Çdo lloj veprimtarie tjetër kryesore apo dytësore qe lidhet me objektin.
Emërtime të tjera Tregtare: ALB-ENERGY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV(Subjekt për Qëllime të Vecanta) 1
Viti i krijimit: 14.02.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 47 160,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia bashkiake nr. 9, Rruga Asim Vokshi, Nd. 14, H. 4, Ap. 6, 1016

Adresa:
Kukes Kukes KUKES Njesia Administrative Zapot (Godina e Hidrocentralit Bele 2)

Telefoni:
692054390

Informacione Financiare


Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 242 998 053,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 136 926 785,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:478 169 216,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:312 835 562,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016