Skip to content

Alveno Shalari
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-02-09 10:22:25
JSON

NIPT: L52911601I
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet për zhvillimin dhe mbikqyrjen e grupit në LR, Import eksport, shitje blerje pjesë këmbimi makinash të ndryshme dhe aksesorë për to. Servis i automjeteve. Shit-blerje makinash. Bar-kafe, restorant.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 11.05.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë:
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.6, Rruga e Kavajës, Godinë 1 Katëshe, në Zonën Kadastrale 8240, Nr. Pasurisë 5/301-N5, Nr.5/301-N1, pranë Karburant GULF, tek Misto Mame

Adresa Email:
shalarivina10@gmail.com

Telefoni:
0693285011

Akte Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (02.02.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Punuar Nga : A.Lala