Skip to content

ENERGAL
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-04-28 12:05:08
JSON

NIPT: L57703201R
Administrator: Avni Domi
Objekti i Veprimtarisë: Administrimi, mirëmbajtja, operimi, shfrytëzimi, transferimi i hidrocentraleve. Marrja përsipër te detyrimeve dhe te drejtave qe rrjedhin nga kontrata e koncesionit. Tregtimi i energjisë elektrike. Çdo lloj veprimtaritë kryesore ose dytësore tjetër qe lidhet me ketë objekt.
Emërtime të tjera Tregtare: ENERGAL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV(Subjekt për Qëllime të Vecanta) 2
Viti i krijimit: 13.02.2015
Rrethi: Kukës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KUKES Rruga Kukes-Orgjost, km. 10, HC Orgjost

Telefoni:
672018158

Informacione Financiare


Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 74 762 533,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 24 247 447,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:175 214 345,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:104 859 108,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016