Skip to content

EURON ENERGY
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-04-28 12:05:08
JSON

NIPT: L57703202C
Administrator: Gëzim Çela
Objekti i Veprimtarisë: Administrimi, mirëmbajtja, operimi, shfrytëzimi, transferimi I hidrocentraleve. Marrje përsipër te detyrimeve dhe te drejtave qe rrjedhin nga kontrata e konçesionit. Tregtimi i energjisë elektrike. Çdo lloj veprimtarie kryesore ose dytësore tjetër qe lidhet me ketë objekt.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, SPV(Subjekt për Qëllime të Vecanta) 3
Viti i krijimit: 13.02.2015
Rrethi: Kukës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
ZAPOD Rruga Kukes-Shishtavec, Km.8, HC BELE 1

Telefoni:
672018158

Informacione Financiare


Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 179 597 823,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 72 032 271,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:380 500 594,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:243 872 902,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016