Skip to content

Elta Velçani
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-02-09 10:22:25
JSON

NIPT: L63313403H
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillimi dhe publikimi i mesazheve publicitare në përmbajtje dhe formë për audiencë të medias së shkruar, radiotelefonike dhe vizive dhe medias sociale. Krijimi, administrimi dhe publikimi i materialeve publicitare - reklama, lajmërime, fletëpalosje, segmente publicitare për edicionet e lajmeve në tv, Radio dhe Youtube, artikuj në gazeta dhe revista për portale dhe media sociale. Konsulencë mediatike etj. Organizim eventesh dhe dekorime.
Emërtime të tjera Tregtare: MEDIA PLUS
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 13.09.2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë:
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja Konferenca e Pezës, Bulevardi Jakov Xoxa, Pallati nr 2, Kati i 10-të

Telefoni:
0699976854

Akte Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (02.02.2019)
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2017
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 94 489,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:5 054 819,00
Punuar Nga : A.Lala