Skip to content

CCE&Rapuni 1
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-12-20 16:59:00
JSON

NIPT: L71326003A
Administrator: Arjan Cukaj
Objekti i Veprimtarisë: Operimin, transferimin e hidrocentralit"Rapuni 1" tek autoriteti kontraktues ku perfshihet financimi, projektimi, ndertimi, venia ne pune, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shperndarja, eksportimi dhe shitja e energjise elektrike, ne zbatim te kontrates se koncesionit si dhe cdo veprim tjeter te parashikueshem nga ligji persa i perket objektit te mesiperm.
Emërtime të tjera Tregtare: CCE&Rapuni 1
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i krijimit: 29.12.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Brigata 8, Vila Metropolitan

Telefoni:
692050135

Informacione Financiare