Skip to content

F.V.M. GROUP
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-12-20 16:59:00
JSON

NIPT: L71326009B
Administrator: Carlo Vergino
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria ka për objekt: menaxhimin e laboratorëve për analiza klinike, biologjike dhe kimike dhe të tjera; menaxhimin e spitaleve dhe shtëpi për kujdesin, e përgjithshëm dhe të specializuar, psikiatrik, për kujdes afatgjatë me marrëveshje apo jo me shërbimin shëndetësor kombëtare; menaxhimin e studiove të radiologjisë dhe radioterapi dhe të institucioneve të tjera shëndetësore me apo pa shtrim
Emërtime të tjera Tregtare: F.V.M. GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i krijimit: 24.01.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia bashkiake nr 2, rruga Gramoz Pashko, pallati Fufi, shkalla 1, kati 7

Telefoni:
42255311

Informacione Financiare