Skip to content

SHERBIME TEKNIKE NDERKOMBETARE ( SH.T.N )
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-12-20 16:59:00
JSON

NIPT: L71326020M
Administrator: Selman Nesimi
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtaria e Shoqerise do te jete kryerja e te gjitha aktiviteteve qe mund te kryhen nga nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar ne perputhje me legjislacionin shqiptar, duke perfshire por pa u kufizuar ne aktivitetet e meposhtme: Lexim dhe Perpunim te dhenash topografike, gjeologjike etj, matje ne terren dhe hedhje te dhenash ne kompjuter, programme kompjuterike, pershkrime te dhenash per objekte ndertimore ne terren, raporte vleresimi te pasurive te paluajtshme private dhe publike, ndertimeve civile dhe ekonomike, projekte mjedisore, projekte te ndertime civile dhe ekonomike, te strukstures dhe infrastruktures
Emërtime të tjera Tregtare: SHERBIME TEKNIKE NDERKOMBETARE ( SH.T.N )
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i krijimit: 20.01.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake Nr. 11, Rruga Don Bosko, Kompleksi Biba, Seksioni B, Kati 2, Ap. 10

Telefoni:
692036636

Informacione Financiare