Skip to content

CZ Group
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-12-20 16:59:00
JSON

NIPT: L71326027A
Administrator: Carlo Zito
Objekti i Veprimtarisë: Kryerjen e aktivitetit te shitjes me shumice dhe pakice përmes mjeteve elektronike te produkteve dhe shërbimeve ne fushën e telekomunikacioneve (TLC) dhe teknologjisë se informacionit (IT) dhe elektronikes ne përgjithësi, nder te tjera: blerja, ndërmjetësimi, shitja, prodhimi dhe zhvillimin i pajisjeve mjekësore me mundësinë per te ofruar dhe furnizuar shërbimet e suportit teknikpër menaxhimin e furnizimeve te tilla si pajisjet mjekësore, tregtimi me shumice dhe pakice artikujve mjekësor dhe ortopedik përfshirë edhe tregtimin me shumicë te instrumenteve dhe aparaturave për përdorim mjekësor dhe spitalor
Emërtime të tjera Tregtare: CZ Group
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i krijimit: 20.01.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 14 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga 5 Maji, Ish Ndermarrja Kimike, Nr. Pasurie 3/125, Njesia Bashkiake Nr. 8

Telefoni:
00393931963129 00390983512675

Informacione Financiare