Skip to content

J&K GROUP 2017
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-12-20 16:59:00
JSON

NIPT: L71326502V
Administrator: Jurgen Kurti
Objekti i Veprimtarisë: Restorant, piceri, bar, organizim shërbime turistike të ndryshme, aktivitetesh kulturore dhe argëtuese. Shërbime hotelerie, etj. Importimin, eksportimin, tregtimi me shumicë dhe pakicë, prodhimin e mallrave të ndryshme, etj. Agjensi sigurimesh, agjensi imobiliare, dhënie me qera të mjeteve, shitblerje automjetesh, pasuri të paluajtshme, troje, apartamente, ndërtesa, etj. Transport mallrash për vete dhe për të tretë
Emërtime të tjera Tregtare: J&K GROUP 2017
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i krijimit: 20.01.2017
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DURRES Lagjja nr.4, Rruga Tregtare, Pasuria Nr.3/238-N2, Vol.36, faqe 169, Zona Kadastrale 8514

Telefoni:
666066000

Informacione Financiare