Skip to content

AKT&RENT sh.p.k
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-01-29 16:11:17
JSON

NIPT: L71829501U
Administrator: Algida Bibaj
Objekti i Veprimtarisë: Dhenie te makinave me qera, dhe shitblerja e tyre. Import eksport, agjensi udhëtimesh, veprimtari turistike
Emërtime të tjera Tregtare: AKT&RENT sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 28.06.2017
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: PM - Agjenci udhëtimi
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja 4, Rruga Iljaz Reka, Zonë Kadastrale 8514 Nd/ 6, kati përdhe.

Telefoni:
697737784

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare