CAST.AL sh.p.k
Skip to content

CAST.AL sh.p.k
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2018-01-29 16:11:17
JSON

NIPT: L71830005E
Administrator: Joana Pogaci
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport i produkteve industriale, mallra te luajtshem, dhe veprimtari me pasuri te patundshme.
Emërtime të tjera Tregtare: CAST.AL sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i krijimit: 29.06.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njesia Bashkiake Nr. 10, Rruga e Bogdaneve, Godina EuroCol, Kati 5, Zyra Nr. 34

Informacione Financiare