Skip to content

BIG SCREEN PRODUCTION sh.p.k
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-01-29 16:11:17
JSON

NIPT: L71830007U
Administrator: Gerian Kuka
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimin dhe shperndarjen ne Shqiperi dhe jashte kufijve te saj te filmave artistike te metrazhit te ,gjate, te mesem, dhe te shkurter, te dokumentareve, te filmave vizatimore, filmave publicitare dhe programeve audio-vizuale ne te gjitha format ekzistuese. Organizimi i Aktiviteteve kinematografike, artistike dhe audio vizualete çdo lloji ne Shqiperi dhe jashte kufijve te saj.
Emërtime të tjera Tregtare: BIG SCREEN PRODUCTION sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 22.06.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "George W Bush", Nr. 20, Dy kullat perballe parlamentit, Kulla e 1, Kati i 2

Telefoni:
682005610

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare