DAMSAN ALBANIA sh.p.k
Skip to content

DAMSAN ALBANIA sh.p.k
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2018-01-29 16:11:17
JSON

NIPT: L71830008F
Administrator: Serdal Sefa Kocabas
Objekti i Veprimtarisë: Kompania prodhon, imprton dhe riparon rimorkio vetshkarkues apo statik, te mbyllura, te hapura apo frigoriferiferike, rimokio druri, koka terheqese, silo çimentoje, betoniere, trans-mikser apo pompa betoni, trasportues te jashtezakonshem ne permasa apo peshe, krike te dimesioneve te ndryshme, piruna, traktor apo ekskavator per ngarkese
Emërtime të tjera Tregtare: DAMSAN ALBANIA sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i krijimit: 28.06.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njesia Administrative nr.11, Rruga Kastriot, Kthesa e Kamzes, Pallati.43, Kati 5, apartamenti 25

Telefoni:
694011155

Informacione Financiare