Skip to content

ITAL FARMA sh.p.k
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-01-29 16:11:17
JSON

NIPT: L71830012K
Administrator: Albjon Gjinaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumice e pakice te barnave, medikamenteve e produkteve farmaceutike te te gjitha llojeve. Tregtimin e suplementeve e shtesave ushqimore, vitaminave, suplementeve ushqimore sportive. Shqoqeria mund te bashkepunoje dhe ose te fitoje interesa direkt ose indirekt ne shoqeri, firma, agjensi dhe ndermarrje te tjera te cilat mund te kene edhe objekte te tjera aktiviteti
Emërtime të tjera Tregtare: ITAL FARMA sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 27.06.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njesia Bashkiake nr 2, Rruga Selim Brahja, Godina 87, Sauk i Vjeter

Telefoni:
697396537

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare