ABLEGIS sh.p.k
Skip to content

ABLEGIS sh.p.k
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2018-01-29 16:11:17
JSON

NIPT: L71830013S
Administrator: Jetnor Isufaj
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime ne fushen e telekomunikacionit te percaktuara ne legjislacionin shqiptar. Aktivitete import-eksporti te pajisjeve ne fushen e telekomunikacionit. Sherbime perfaqesimi ndaj shoqerive tregtare, individeve, tregtareve, konsulence ne fushen e telekomunikacioneve dhe teknologjive, qofshin keta vendas apo te huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: ABLEGIS sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i krijimit: 20.06.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga e Kavajes, Nd.225, hyrja 2, Njesia administrative n°7, 1023

Adresa Email:
info@alblegistelecom.net

Telefoni:
674295072

Faqja Web:
www.alblegistelecom.net

Informacione Financiare