Skip to content

ALBANIAN PIPELINE COORPORATION sh.a
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-01-29 16:11:17
JSON

NIPT: L71830014D
Administrator: Theodoros Grymanis; Enkeleda Shehu
Objekti i Veprimtarisë: Studime, ndertime, operim dhe mirembajtje e shfrytezim te tubacioneve naftesjellese. Transport i naftes bruto dhe produkteve te lidhura me to nepermjet instalimeve/tubacioneve te naftes (naftesjellesve). Ndertimi i linjave (tubacioneve), rezervuaret e magazinimit (stokimit) dhe pajisjet e tjera, qe sherbejne per transportimin e naftes bruto (Crude Oil) dhe produkteve te lidhura me to.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBANIAN PIPELINE COORPORATION sh.a
Forma ligjore: Shoqëri aksionare
Viti i Themelimit: 12.06.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: M/F
Nr. i anëtarëve të bordit: Nikolla Gjoni; Panagiotis Theodorakidis; Filip Deçka
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njesia Administrative nr 5, Rruga "Ismail Qemali", Samos Tower, kati 5, nr 25

Telefoni:
692124688

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare