Skip to content

BC&NC SH.P.K
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2018-04-29 10:49:57
JSON

NIPT: L71921017I
Administrator: Nazmi Cara
Objekti i Veprimtarisë: A-Sherbime servisi e tapicerie per automjete te ndryshme . B- Import-Eksport te makinerive e materialeve te ndryshme per automjete: C-Tregti me shumice dhe pakice te makinerive e paisjeve e materialeve te ndryshme per automjete. Shitblerje skrapi nga te gjitha llojet.
Emërtime të tjera Tregtare: BC&NC SH.P.K
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 17.07.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njesia Bashkiake Nr.11, Rruga Mark Preperaj, Banese Private Nr.81

Telefoni:
685644750

Informacione Financiare