Skip to content

TECH FARM SH.P.K
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-04-29 10:49:57
JSON

NIPT: L71931502S
Administrator: Chiara de Dato, Umberto de Dato
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria ka si objekt prodhimin, blerjen, shitjen dhe montimin e software-ve dhe te paisjeve elektronike dhe mobiljeve te zyres. Ne rrugen dytesore nga me siper, shoqeia aty ku rezulton e nevojshme mund te emeroje nje drejtor teknik te pajisur me targat e parashikuara nga ligji. Te pranoje dhe te jape perfaqesine ne ligje me produktet e mesiperme. Te zhvilloje aktivitet historiku dhe perpunimi te dhenash ne kompjuter ne pronesi te tij ose tek te tretet per llogari te tij apo te tjereve. Te zhvilloje aktivitet konsulence teknike dhe funksionale ne lidhje me aktivitet e perfshira ne objektin social. Te zhvilloje ne seline ligjore te tij, ne selin operative ose prane selive te klienteve. aktivitet onsulenze funksionale ose teknike ne lidhje me organizimin, realizimin, mirembajtjen dhe fuksionimin e software-ve te rinj ose te vena ne pune, si dhe te merret me konsulencen per administrimin sistematik te pajisjeve informalike dhe elektonike te database dhe te software-ve ne pronesi te tij ose te te treteve per llogari te tij apo te tjereve. Te zhvilloje aktivitetin e zgjedhjes se personelit dhe kurse formimi per fushen operative ne sektorin informatik ne emer dhe per llogari tete treteve.
Emërtime të tjera Tregtare: TECH FARM SH.P.K
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 27.07.2017
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: F/M
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Rruga Skenderbej, Durrës, pasuria nr.3/289-N10, vol.13, faqe 209, zona kadastrale 8514

Telefoni:
697228362

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare