Skip to content

B.M POLYMER SH.P.K
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-04-29 10:49:57
JSON

NIPT: L73131001G
Administrator: Bledar Zere
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice dhe shumice te lendeve plastike, granule , lende te pare nga riciklimi i plastikes. Plastike te ricikluar dhe skrape. Import - eksport te nenprodukteve te plastikes si : litare, paketime, lidhje paletash , arka plastike, nenprodukte te tjera te plastikes. Import - eksport te nenprodukteve prej druri, pelet etj. Tregti i makinerive per perpunime plastike, bujqesore, drusore etj. Importe te fibrave prej poliestre, te fijeve te lirit, poliestres , polietilienit etj.Riciklim, riperpunim dhe prodhim te te gjitha lendeve plastike te riciklueshme. Transport rrugor kombetar dhe nderkombetar te mallrave per vete, per te trete e me qira
Emërtime të tjera Tregtare: B.M POLYMER SH.P.K
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 24.07.2017
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat Lagjja " Kushtrim ", rruga " Antipatrea ", pallati nr.332/2, kati i dyte

Telefoni:
672066979

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare