Skip to content

XHENISA SH.P.K
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-04-29 10:49:57
JSON

NIPT: L74331201D
Administrator: Samoel Reka, Klinti Myftaraj
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari e agjentit per transferte parash ne emer dhe per llogari te nje subjekti financiar jobankar. Te gjitha sherbimet e pagesave dhe te transferimit te parave ne emer dhe per llogari te nje subjekti financiar jobankar. Veprimtari e agjentit komisioner. Sherbimet e Unionnet-Western Union. Veprimatri e kembimit valutor.Ushtrim i veprimtarise se ndermjetesimit ne sigurime si agjent. Siguracione shendeti ne udhetim, siguracione per pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme, siguracione per kontrata koncesioni, si dhe siguracione per cdo lloj aktiviteti te lidhur me fushen e sigurimeve. Ushtrimi i veprimtarise se agjentit te udhetimeve. Shitje te produkteve turistike online. Shitje biletash per transportin ajror,detar dhe tokesor. Ushtrim i veprimtarise si agjent postar. Ushtrim i veprimtarise se agjentit te shoqerive telefonike dhe celulare.
Emërtime të tjera Tregtare: XHENISA SH.P.K
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 26.07.2017
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: M/M
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: P - Licencë “Për zyrë të këmbimeve valutore”
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Fushe Kruje FUSHE KRUJE Lagja "Qender", ndertesa "Repart Riparimi Kepucesh" me nr.3/60, zona kadastrale nr.1664

Telefoni:
695290969

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare