Skip to content

TEXTILE LAB
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-25 14:14:36
JSON

NIPT: L81311031A
Administrator: Patrizio Vigna
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, tregtim, import - eksport të konfeksioneve/veshjeve të ndryshme me fason si veshje pune, veshje profesionale, konfeksione biankerie etj. Prodhim, tregtim import - eksport të të gjitha llojeve të konfeksioneve dhe aksesorëve për veshje. Paketim i artikujve të veshjeve dhe aksesorëve për veshje. Shoqëria mund të kryejë gjithashtu të gjitha operacionet tregtare, mbi pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme, që do të vlerësohen të nevojshme apo të dobishme për realizimin e objektit të shoqërisë si dhe të blejë pjesëmarrje në kapitalin themeltar të shoqërive të tjera që kanë objekt të ngjashëm apo të përafërt me të vetin. Gjithashtu, brenda kufijve të përcaktuar nga ligji mund të lëshoje garanci, letra dëmshpërblimi dhe cdo garanci tjetër reale. Shoqëria në ushtrimin e aktivitetit të saj, do të marrë të gjitha autorizimet e lejet e nevojshme pranë institucioneve publike shqiptare, dhe do të mbështetet në rregullat dhe normat në fuqi në lidhje me ushtrimin e veprimtarisë së saj të rregullt ekonomike.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.01.2018
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar, Kompleksi Fratari, Godina Nr. 3, Kati përdhe, Dyqani Nr. 14, 15, 16, 17.

Telefoni:
0673871171

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 25.03.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Marveshje e Transferimit te Kuotave date 06.04.2018
Pasqyrat Financiare 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -3 610 988,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:3 663 483,00
Punuar Nga : L.Kanani