Skip to content

PURA OIL & PETROL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-03-26 14:07:27
JSON

NIPT: L81315512U
Administrator: Myftar Torra
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë të karburanteve, vajrave të ndryshëm lubrifikantë, gazit, lëndëve djegëse, etj.Import – Eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave industriale, ushqimore, mallrave të konsumit të gjerë, pije të ndryshme, artikuj higjeno-sanitare, detergjentë, artikuj shtëpiakë, veshmbathje, materiale të ndërtimit, automjetesh e pjesë këmbimi për to, makinerish e pajisje, elektroshtëpiakëve, hidrosanitare, elektrike e elektronike, mobilje, kozmetikë, bimë medicinale, hidrosanitare, etj.Transport karburanti dhe mallrash brenda dhe jashtë vendit për vete dhe për të tretë.Shoqëria sipas nevojave të aktivitetit ka të drejtën e ushtrimit të çdo aktiviteti të ligjshëm, të lejueshëm për formen e shoqërisë, e cila nuk ndalohet me ligj(sipas nenit 7 të Ligjit nr.9901,dt.14.04-08).
Emërtime të tjera Tregtare: PURA OIL & PETROL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.01.2018
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Rrashbull, Shëna Vlash, Vrrinë, Lagjja Proske, Zona Kadastrale 3339, Godinë një-katëshe me nr. pasurie 237/3

Telefoni:
0695348788

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 740 299,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:13 977 094,00
Punuar Nga : L.Kanani