Skip to content

The Crew Service
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-05-11 10:26:21
JSON

NIPT: L91331009F
Administrator: Klajdi Sinani, Fatmir Bilali
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillim software, ofrimi i shërbimeve informatike (IT), support IT, shitje-blerje të pajisjeve elektronike, infrastrukturë, konsultim, ndërtim dhe manaxhim struktura civile dhe ushtarake, manaxhim eventesh. Shoqëria mund të kryejë çdo lloj veprimtarie tjetër që është në përputhje me legjislacionin shqiptar dhe që siguron fitime dhe të ardhura të ligjshme brenda kufijve të parashikuar nga legjislacioni në fuqi, si dhe mund të kryejë çdo operacion prodhimi, tregtar dhe financiar, që lidhet drejtëpërdrejtë ose tërthorazi me objektin e saj.
Emërtime të tjera Tregtare: The Crew Service
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 250 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Administrative Nr. 5, Rruga e Kosovarëve, Nd. 6/230, Kati 1, 1001

Adresa Email:
klajdi@the-crew.com

Telefoni:
0684005002

Akte Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (25.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A. Lala