Skip to content

BMC CAPITAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-16 13:13:05
JSON

NIPT: M02215011U
Administrator: Paolo Mazzacani
Objekti i Veprimtarisë: Import eksporti i lendeve te para dhe produkteve te gateshme te çdo Iloji, tregti me shumice e pakice i tyre, projektimi e ndertimi i objekteve civile e industriale, projektimi, zhvillimi e menaxhimi i minierave i projekteve minerare e energjitike pjemarrja ne projkte e veprimtari industriale, aktivitete shitblerje e pasurive te patundshme, konsultime ne fushat ekonomike. tregtare, financiare, juridike, pjesmarrje ne aktivitete kulturore e artislike, zhvillimi projekteve bujqesore e mjedisore. Shoqeria do te kryeje dhe çdo operacion tjeter ekonomik e financiar, te mundshem e te ligjshem qe administratoret do ta gjykojne te nevojshme.
Emërtime të tjera Tregtare: BMC CAPITAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14.10.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Administrative Nr. 5, Rruga “Andon Zako Çajupi”, Ndërtesa Nr. 9, Hyraj Nr. 17, Apartamenti Nr. 2, 1019.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.10.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani