Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Agron Korani
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

AGRO - KORANI

L13329801V
(Import-eksport,prodhim dhe tregtim fidanesh dhe lule dekorative.Import-eksport te prodhimeve blektorale,bujqesore,pesticideve,plehrave kimike,makineri bujqesore dhe te cdo veprimtarije qe lidhet me fushen e buj)

Tiranë 1900302 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni