Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Clirim Hoxhallari
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

P.T.N

K63604008J
(Import-eksport, tregti me shumice e pakice materiale ndertimi, vegla e makineri bujqesore , paisje qe perdoren ne fushen e ndertimit. Sherbime ne fushen e ndertimit, montimit, projektimit dhe zbatimit. Ndertimi)

Berat 4424328 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni