Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Elsa Shehu
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

BYLIS PHARMA SHPK

K12929401M
(Tregti me shumicë dhe pakicë, import- eksport të medikamenteve, produkteve higjienike, kozmetike, estetike, dietetike, ushqimore, materialeve e pajisjeve mjekësore dhe aksesore të tyre, reagjentëve labora)

Fier 27312590 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni