Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:GRUPPO VILLA MARIA
Rezultate gjithsej: 1

SPITALI EUROPIAN (Ish DORA E ARTE)

K41824026P
(Menaxhimit (drejtimit) te qendrave te kujdesit shendetesor privat ne pergjithesi, te klinikave dhe qendrave shendetesore, shtepi pleqsh, mjekeve diagnostikues, kuruese dhe rehabilituese, ambulatore, spitalor pr)

Tiranë -186252056 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni